Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #527358
Anonimen
Anonimen
Новак
 • АнонименАнонимендобави форумната тема: История за едно грозно патенцепреди 6 годиниДълги години живях заблуждавайки себе си, че не съм красива и няма какво да направя по въпроса. Често пъти бях подтискана от познати и дори близки приятели, които изтъкваха недостатъците ми. Но истината е съвсем различна и дори противополижна.

  Всичко започна с това, че бях срамежливо момиче и си позволих да се поддам на чуждото мнение. Вярно е и че на много гадни хора съм попаднала. Те ми казваха и правиха най-неприятните неща за да сринат самочувствието ми, а после се наричаха мой "истински приятели". Ех...сега съм на 20г.

  Когато бях на 18г. се отделих от едни такива хора и сякаш започнах да цъфтя на ново. На 19г. се отказах от последния и станах още по-красива и забелязвана във всички очи. Хора (жени/мъже) идваха до мен както си седях на спирката, в кафенето или ходих до някъде, за да ми кажат, че съм много красива. Как бих могла до опиша такава промяна. Ами ето така...

  Всичко идва отвътре и след време се забелязва и отвън.

  Когато бях още едва на 18г. едно момче с което се сприятелих в университетът ми каза..... "ако изхлеждах като теб щях да си правя снимки всеки ден"... Не бях чувала нещо толкова мило от хората с които живеех до преди това. Та аз никога не си бях слагала профилна снимка и те ме подкрепяха в това. Искаха просто да си остана такава и да не се променям. Всички сме красиви!!!

  Всички само ме попитайте и аз ще ви кажа, че всъщтност красотата ви е уникална! А не нечие копие или изкривени комплексирани представи. Ако се обичате отвътре и отстраните хората които ви казват подтискащи неща. Ще ставате все по-красиви и по и по и по красиви и щастли. Това е послание към вас и мен самата. Прекрасен/на си ! Защото си ти.

  Аз съм видео монтажист. Правя филми и искам да ви кажа, че повярвате ли в себе си, ще бъдете най-доброто от себе си ! Другите ряпа да ядат