Мария
Мария
Новак
  • МарияМариядобави отговор към форумната тема: Кое ще е добре са семейството ми? Дайте ми съветпреди 1 годинаГлупаво е да теглите заем и да купувате каквото и да било. Защото и да купите един апартмент, за един що годе обикновен ремонт и обзавеждане едно 25-30 000 не му мърдат. Ще затънете много.

    Отидете при родителите му, те са му родители и ще ви помагат, а и внуците сплотяват. Може да нямаш тази самостоятелност, която искаш, но ще има кой да ви помага, иначе сама с дете след една година ще вдигнеш ръце, обаче няма да имаш избор вече като кредита чука на вратата.

    Едно дете колкото повече расте, толкова по-голям става разходът по него. Ако имате жилище, по-добре си пестете за сега парите... защото не е необходимо да вземете ново жилище с цената на много мизерии и лишения, при положение, че има къде да живеете.

    Другото което е, че едно дете има нужда от социална среда, то трябва да свикна още от малко с баба си и дядо си и от тези отношения не трябва да го лишаваш. Всеки от нас има хубави спомени от баба му и дядо му. А и повярвай ми, да си всеки ден по 24 часа с детето си, което разбира се безкрайно ще обичаш, няма да лесно и понякога ще искаш малко свободно време и за себе си. Ако бабите и дядовците ги няма, трябва да си вземете детегледачка, която не струва малко.

    Поздрави и не правете глупости! Едно семейство може да успее само когато е сплотено.