Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Admin»Единичен статус #656177
  • AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 5 години, преди 5 годиниСкъпи Кулинари,

    новата ни тематична седмица започва от днес 19.2 до 3.03 и ще бъде тематична за следните видове рецепти/продукти:
    - Заешка Супа
    - Супа от Тиквички
    - Патешко Магре
    - Парти Кюфтенца
    - Киш
    - Имамбаялдъ
    - Пълнен Лук
    - Погачи
    - Пиде
    - Рогчета
    - Слепени Сладки
    - Крем Пита
    - Тарт
    - Пача
    - Печен Заек
    - Сметанова Торта
    - Карамелена Торта

    Всяка одобрена тематична рецепта със снимки ще ви носи цели 30 точки.

    В момента имаме много заредени зададени рецепти, съвети и статии, които също ви носят по-голям брой точки. Всяка зададена рецепта, статия и съвет ще ви носят по 30 точки!

    Успех на всички!
    • ВИОЛЕТА МАТЕВА
      ВИОЛЕТА МАТЕВАГ н админ, написах че въпроса е спорен ,защото рецептата която се изтри я написах в търсачката и излезе,че няма такава рецепта ,става дума за Фарфалини с бекон и чуден бял сос Има и подобни рецепти ,не съм открила аз топлата вода, но точно така написана няма Както и да е аз събрах точките с малко повече писане :))) Поздрави !
    • Чародейката
      ЧародейкатаЗдравейте! Забелязах, че рецептата "Рогчета за специален повод" не е отбелязана като тематична. Благодаря предварително! :) https://recepti.ezine.bg/r-117723-Рогчета_за_специален_повод?s=1
    • Стоянка  Русенова
      Стоянка РусеноваЗдравейте !Искам да попитам за рецептата ми " Погача цвете".Беше ми пратено съобщение да си сменя снимките защото тия не сте харесали .При изпращането на други такива ,ми е премахната рецептата с надпис " повтаряща/подобна се рецепта/статия. На какво се дължи това -не ми се отрази ,че има така подобна.
      • Стоянка  РусеноваСтоянка РусеноваГ-н Администратор ,рецептата ми която беше премахната ,както съставките така и обяснението как се приготвя беше на ниво,а и самата рецепта беше от тематичните за погача която гарантирам ,че я няма в този сайт .Просто беше приета ,но смених само снимките ,за което бях помолена.На другия ден ,просто беше отхвърлена.Вчера публикувах рецептата "Спагети с кайма и домати" ,която също беше премахната ,но нищо не беше писано поради какви причини.Съгласна съм ,че снимките ми преди бяха по не качествени ,но сега са добри .Дори съм похвалена от едната редакторка,мисля ,че не са проблем снимките ми .Вие можете да видите последните ми рецепти и да прецените дали са на ниво .
      • AdminAdminВили, това че има стари рецепти с по 2 продукта, не означава, че ще допуснем нови такива, а и продуктите обикновено не са критерии. Една рецепта трябва да предлага нещо на потребителите, не само да се забъркат 2 продукта. Преди време имаше потребители, които добавят рецепти от рода: Кисело мляко със сладко, където потребителят забърква кисело мляко със сладко и това е - такава рецепта няма никаква кулинарна стойност и няма как да бъде одобрена. При теб вероятно е станало нещо подобно.
      • AdminAdminКогато публикувате тривиална рецепта, която има много подобни вече публикувани рецепти, рецептата се изтрива. За да бъде одобрена вашата рецепта, трябва да има добавена стойност. Пример за такава рецепта е: Сладко от сливи. Рецепти за сладко от сливи имаме десетки и ако вашата рецепта не е с нещо по-различна от другите рецепти, то тя се изтрива. Нямаме нужда от още една рецепта за сладко от сливи. Преценката е на дежурния редактор. По отношение на снимките, Таня не за първи път качва кофти снимки, това също може да е причина да бъде отказана и самата рецепта.
      • ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВАне се притеснявай при мен цяла рецепта се изтри защото била с ниска кулинарна стойност ,ами въпроса беше спорен виждам и други рецепти от същиs род, но са си качени нищо че са с два продукта :))) както и да е - здраве и Успех в играта Стоянка !