Арабско реванеАрабско реване
12 Окт.
Дебелата Берта
Арабско реване с грисАрабско реване с грис
02 Август
Ефросия
Арабско реване с какаоАрабско реване с какао
05 Март
Янка Горанова

Арабско Реване

Прегледай всички 63 кулинарни идеи относно арабско реване в Езине.бг.
Арабско реване с прясно мляко и яйца
Арабско реване с прясно мляко и яйца
7
сиропа: Прясното мляко се сварява с 2 ч. ч. захар и ванилия. Реването си залива и нарязва....
Арабско кюфте
Арабско кюфте
от консерва, които сме нарязали на малки кубчета и добавяме маслото на малки бучки. Арабското кюфте се пече 40-45 минути в предварително загрята ...
Гръцко реване
Гръцко реване
това сипете маслото и ванилията.Вари се 10 минути след кипване и накрая се добавя лимоновият сок. Изстиналото реване се залива с горещия...
Турско реване
Турско реване
Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...
Млечно реване
Млечно реване
, намазана с масло и посипана с брашно. Пече се на умерена фурна. Още горещо, реването се залива с 1 литър студено мляко, подсладено с 1 ч. ...
Арабски сладкиш
Арабски сладкиш
Разбийте киселото мляко с угасената в него сода, добавете 1 ч.ч. захар и олиото. Смесете на сухо брашното с какаото и канелата и постепенно ги...
Арабски дюнер
Арабски дюнер
карамелизираните лук и чесън, сложете резени домат, малко накълцано зеле, пържени картофки и полейте със соса. Завийте арабския дюнер и го ...
Арабска лютеница
Арабска лютеница
подправки и зехтин на око в пасатор, блендер или кухненски робот. Пасирайте всичко до еднородна смес. Получава се невероятно ароматна и вкусна ...
Арабски кекс
Арабски кекс
24
Яйцето и захарта се разбиват докато побелеят. Добават се олиото, брашното, киселото мляко с добавената в него сода. Разбива се до получаване на...
Арабски питки
Арабски питки
Маята се разтваря в топлата вода и се прибавя захарта. Оставя се да шупне маята около 5 - 10 минути. Брашното се пресява на етапи и се омесва...
Арабска пица
Арабска пица
3
Към каймата се прибавят настърганите лук и домат, счуканият чесън, накълцания магданоз и подправките. Ако каймата е безсолна, се посолява...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 4
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: