Гарнитура от Ориз

Открий всички 74 подбрани съвети относно гарнитура от ориз в Езине.бг.
Задушено пиле с гарнитура оризЗадушено пиле с гарнитура ориз, докато поеме течността. Вече сме готови с компонентите за вкусното пиле с ориз. При сервирането поднасяме порция задушено пиле с гарнитура ориз и богата зелена салата. Да ви е сладко!...
Гарнитура от ориз с куркумаГарнитура от ориз с куркумаподправка, куркума и унисоса. Разбъркваме добре, за да се овкуси всичко и за да се получи приятният жълтеникав цвят от куркумата. Оризът е много приятна гарнитура за печено месо. Да ви е сладко!...
Пълнено пиле с ориз и гарнитура от картофиПълнено пиле с ориз и гарнитура от картофи
3
Запържва се лукът в маслото. Добавя се оризът и се пържи докато започне да става прозрачен. Добавят се стафидите, маслините, ядките и...
Руска гарнитураРуска гарнитураПочистените и обелени зеленчуци нарязваме на малки парчета и ги задушаваме под капак в загрятото масло. След 5 минути доливаме малко вода и...
Гарнитура от задушен лападГарнитура от задушен лападомекне, го подправете със ситно нарязания магданоз, солта, черния пипер и лимоновия сок и го поднесете като гарнитура за печено месо....
Гарнитура от задушен грахГарнитура от задушен грахотстраняваме от огъня готовата гарнитура от задушен грах и я поръсваме със ситно нарязания копър (магданоз), и разбъркваме хубаво. Тази лесна гарнитура се гарнира отлично със сочни свински хапки и телешки винен кебап....
Гарнитура от червено цвеклоГарнитура от червено цвекло
Измийте цвеклото и го изпечете на фурната. След като изстине го обелете и настържете на едрото ренде, а хрянът - на ситното. Подправете със зехтин, сол, лимонов сок. Поднесете като гарнитура към печено месо....
Гарнитура от паниран лукГарнитура от паниран лук
1
пържете в силно загрята мазнина. След това разположените така приготвените лучени кръгчета върху салфетка, за да се отцедят от излишната мазнина. Тази гарнитура от паниран лук е чудесно бирено мезе....
Гарнитура с гъбиГарнитура с гъбиПочистете гъбите и ги нарежете на дребни парченца. Накълцайте лука и го сложете да се задуши в сгорещеното масло. След 3 минути добавете и гъбите...
Гарнитура за месоГарнитура за месо
котлона и го разбъркайте с настъргания кашкавал или сирене. Поднесете го като гарнитура към задушено или печено месо....
Полска гарнитураПолска гарнитура. Добавяме счукания чесън, захар, сол и оцет на вкус, доливаме малко вода и задушаваме докато oмекне. Сервираме гарнитурата към месни ястия или като самостоятелно ястие....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: