Ezine.bg»Избрани Колекции»Гювечета с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В маста задушете ситно нарязаните праз и половината домати, добавете виното, каймата, черния пипер, чубрицата и солта, разбъркайте и свалете от огъня...

1

Разбийте яйцата и прибавяме към тях каймата, сиренето, кашкавала и краставичките. Разпределете сместа в 2 гювечета, леко намазнени....

Овкусената кайма разделяме на три топки.
Поставяме всяка една в намаслени гювечета, така че каймата да допира плътно стените им....

2

Смесваме го с каймата, яйцето, счукания чесън, сол, черен, червен пипер и сос уорчестър....

Щом омекне, към него се добавя каймата, която се поръсва с подправките.
Когато и тя се задуши, тенджерата се маха от огъня....

В съд изсипваме олиото, изчакваме да се загрее, след което прибавяме каймата....

Добавете гъбите и каймата и бъркайте. Гответе ги, докато каймата стане на трохи.
Сипете пасираните домати и виното и варете до сгъстяване....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: