Ezine.bg»Избрани Колекции»Гювечета с Кайма и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Запържваме за около 2-3 минути в тиган месото, добавяме и нарязания на ситно лук, както и гъбите.
Разпределяме сместа в три гювечета....

Измиваме гъбите, нарязваме ги на дребно и ги сипваме при картофите. Добавяме солта и чубрицата....

Махаме капачетата, чукваме по едно яйце и печем още 10 минути до зачервяване нашите гювечета с гъби и топено сирене.
Сервираме веднага....

Накълцайте гъбите, чушките, чесъна на дребно и ги изсипете в гювечетата....

5

Нарежете на дребно измитите и почистени гъби и прибавете към тях каймата, настъргания лук, накиснатия във вода и отцеден хляб, 1-2 яйца, смления черен...

Разбийте яйцата и прибавяме към тях каймата, сиренето, кашкавала и краставичките. Разпределете сместа в 2 гювечета, леко намазнени....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: