Печена домашна наденицаПечена домашна наденица
09 Дек.
Стоянка Русенова
Домашна македонска наденицаДомашна македонска наденица
02 Май
Севда Андреева

Домашна Наденица

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно домашна наденица в Езине.бг.
Прясна домашна наденицаПрясна домашна наденицаСмиламе месото в машинката два или три пъти, за да стане ситно и меко. Прибавяме подправки и разбъркваме добре, за да се овкуси. Пълним сместа...
Домашна наденица от прясно свинскоДомашна наденица от прясно свинскоНарежете на едро осмянката и месото и сланината от главата и ги разбъркайте със солта, чубрицата, лютивия червен пипер и счукания чесън. Напълнете...
Картофена яхния с домашна наденицаКартофена яхния с домашна наденицаДобавяме и домашната наденица, която сме нарязали на парчета и отделно на всяко парче сме направили прорези....
Яхния с праз и домашна наденицаЯхния с праз и домашна наденицаОставяме на страна да къкри и след като е почти готово, добавяме и нарязана на парчета домашна наденица....
Картофи с наденица в йенско стъклоКартофи с наденица в йенско стъкло), 1 наденица (сурова и ароматна наденица, а не пушена наденица), 1 с.л. олио, сол и и черен пипер - на вкус, 2 стръка пресен чесън с перата, по...
Народна наденицаНародна наденицаИзберете по-тлъсто свинско месо. Смелете го два пъти и прибавете останалите съставки към него. Омесете добре и оставете да престои една нощ. След...
Селска наденицаСелска наденицаСмиламе двата вида месо със сланината и овкусяваме със сол, черен пипер и лимонова кора. С получената смес пълним добре измитите свински черва,...
Идеалната домашна аптечкаИдеалната домашна аптечкаЗа да въведете нужния ред, е нужно да си организирате домашна аптечка....
Картофи с наденицаКартофи с наденицаНарежете лука на пръстенчета, а наденицата на филийки....
Шакшука с наденицаШакшука с наденицаУдивителна вкусотия е тази Шакшука с наденица!...
Боб с наденицаБоб с наденицаОставя се да ври още десетина минутки, докато омекне и наденицата и ястието е готово!...

Рейтинг

4.4
Общо 7 гласували
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: