РизотоРизото
10 Дек.
зоя
Ябълково ризотоЯбълково ризото
28 Август
Марина Норд
Пъстро ризотоПъстро ризото
18 Март
Тинка

Как да Приготвя Ризото

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно как да приготвя ризото в Езине.бг.
Пилешко ризотоПилешко ризото
4
. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
Ризото с кладницаРизото с кладницасваряване на ориза. Ако е необходимо се добавя още вода. Готовото ризото се поднася след като се поръси с настърган пармезан и ситно нарязана мащерка....
Ризото с тиквичкиРизото с тиквичкикремообразна консистенция. Поръсете с черен пипер и сол, леко разбъркайте. Свалете готовото ризото от огъня и поръсете с нарязаните копър, магданоз и целина....
Ризото с брюкселско зелеРизото с брюкселско зелеслед периодично разбъркване, се прибавя измитият ориз за ризото. Оризът се запържва и се разрежда с малко от топлия зеленчуков бульон. След като...
Ризото с рибаРизото с рибаНарежете на отделни късчета филето от риба, посолето го леко и го сложете да се изпържи в сгорещено олио за кратко. Извадете го и в същата...
Ризото с пъстърваРизото с пъстърва
сок, овалваме го в брашно и после го пържим, първо откъм кожата за 3-4 минути, а после обръщаме и пържим още 2-3 минути. Поднасяме ризотото, покрито с порция риба и малко градински чай....
Ризото с патешки фенерРизото с патешки фенер
Патешките фенери се измиват добре и се слагат да врат в 3 и 1/2 литра вода. След това изваждаме месото и прецеждаме бульона. Нарязваме лука и...
Ризото по моряшкиРизото по моряшкиРазмразяваме, измиваме и подсушаваме морските дарове, заливаме с лимонов сок. Обелваме лука и чесъна, нарязваме и запържваме до прозрачност в...
Ризото със сьомгаРизото със сьомгасьомга. Долейте на няколко пъти 3 ч.ч. топла вода, като бъркате регулярно, за да не залепен оризът. Щом е готово ризотото със сьомга...
Ризото със сметанаРизото със сметанапохлупете за 15-тина минути. Поднесете порция ризото със сметана с още настърган пармезан....
Ризото с крушиРизото с крушиКрушите се обелват, почистват от семенната част и се нарязват на кубчета. Лукът се запържва в маслото, докато омекне. Добавя се оризът и се пържи...

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: