Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Тайната на сочния свински дроб е да се пържи на умерено силен огън за кратко време от двете страни (по 5 минути максимум според желания от вас загар...

Изпържете дроба и поднесете топъл или студен - според вашите предпочитания.
Пърженият свински дроб с царевично брашно е много вкусен....

Запържва се до готовност на продуктите в пърженото свинско.
Вкусен свински дроб с лук и гъби!...

Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C.
Поднесете го с чаша червено вино.
Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....

Готовия печен дроб може да поднесете като топло или студено предястие или като основно ястие....

Сложете маринования свински дроб с праз и лук да се пече до готовност....

Свински дроб се измива, нарязва на парчета и залива с чаша кока-кола.
Оставя се в марината за 1-2 часа....

1

5

Първата тънкост, която трябва да знаете е, че измитият у подсушен свински черен дроб се нарязва на малки кубчета или резенки с ширина 1 см....

Оставя се настрана за десетина минути, като през това време се приготвя панировката....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
54
41
32
20
10
Дай твоята оценка: