Арабски дюнер питкиАрабски дюнер питки
08 Юли
Дони Маринова
Турски питки за дюнерТурски питки за дюнер
04 Март
Роси Трифонова
Питки за дюнерПитки за дюнер
20 Окт.
Ефросия

Как се Прави Дюнер Питка

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за как се прави дюнер питка в Езине.бг.
Арабски дюнерАрабски дюнерразбъркайте заедно киселото мялко, майонезата, лимоновия сок, щипка захар и горчицата. В всяка питка по средата разпределете от месото с...
Домашен дюнерДомашен дюнер
10
омекнат. В така приготвените питки по средата се слага от плънката и 1-2 с. л. от сосът, приготвен от майонезата, киселото мляко и чесъна. Прегъват се като палачинки....
Моите домашни дюнериМоите домашни дюнериможе да сложим питка за дюнер в него, за да се затопли. Затопляме я за около минута от едната страна и я обръщаме да я затоплим за толкова и от...
ПиткиПитки
3
, завиваме на руло и разрязваме на еднакво големи парчета. Оформяме топки, от които после правим малки питки. След като ги подредим в тавата ги...
ПитаПита
1
Пресяваме брашното и в него правим кладенче, където изсипваме останалите продукти. Доливаме хладка вода и замесваме тестото. Оставяме да...
Моята питкаМоята питка
меси тесто. От него се оформя пита, която се пече в кръгла тава. Топла, се намазва с предварително разтопеното масло....
Питка ОхлювчетаПитка Охлювчета. Остатъка от разбитите яйца и сирене изсипваме върху готовата питка. Поставяме в загрята фурна и печем за около 30-35 минути....
Питка розаПитка розаЗатопляме прясното млякото и към него прибавяме маята, захарта и 2-3 с.л. брашно. В пресятото брашно правим кладенче и изсипваме вече...
Новогодишна питкаНовогодишна питка, направени като кифлички. Така приготвената питка оставяме да втаса отново. Поставяме в загрята фурна на 180 градуса и печем до готовност....
Мамина ПиткаМамина Питкатопки, които се разстилат, нанизват се на руло, и се редят в тава. Питката се намазва с жълтък и се оставя още веднъж да втаса. Посипва се с сусам и се пече в умерена фурна....
Доматена питкаДоматена питка. Питката се пече на умерена фурна, на около 180 градуса до розовикав загар, след което се поръсва с вода и завива с кърпа....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: