Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Курбан от Овче Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Щом месото омекне, се добавят нарязаните зеленчуци.
Посолява се и се вари до пълна готовност на месото. Сервира се гореща....

Асен Блатечки ще прави курбан тези дни, след като успя да се размине с удавяне и измръзване в рамките на един ден....

Овкусява се със сол на вкус и малко черен пипер по желание.
Вари се още 20 минути и готово. Вкусна и лесна курбан чорба....

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз....

6

След като се свари месото, се отделя от костите, нарязва се на парчета и се разпределя по порции в глинени купички....

Всичкото месо се връща в тигана заедно с лучената смес, нарязаните на кръгчета домати, аспержите и фъстъците....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: