Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Шпиковано Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Насладете се на печеното шпиковано свинско месо, гарнирано с вкусни печени картофки....

6

5

На месото от агнешки врат правим малки разрези, с помощта на остър нож, след което пъхаме изчистените скилидки чесън....

Когато сосът се поизпари, сипете виното и малко вода и печете на слаба фурна....

Поставете го в тава, поръсете го с канелата, полейте го с 3 с.л. олио и го сложете в загрята до 175 градуса фурна да се пече 40 мин....

Измиваме месото, осоляваме го и правим няколко прореза в свинския бут, като поставяме във всеки прорез обелени и измити, скилидки чесън....

Когато е готово, оставям свинското печено за поне 10-15 минути да почине извън фурната, за да се запазят соковете в месото....

В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....

Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли.
Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....

Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: