Рак на езикаРак на езика
10 Юни
Росица Стоянова
Налепи по езикаНалепи по езика
08 Април
Росица Стоянова

Кафяво Петно на Езика

Открий всички 74 подбрани съвети относно кафяво петно на езика в Езине.бг.
Рани по езикаРани по езикана щитовидната жлеза. Удебелявания и назъбвания по краищата на езика говорят за проблеми в храносмилателна система. Нагънатия език, покрит...
Макиаж за кафяви очиМакиаж за кафяви очиуголемяване на самото окото. След това можете да започнете с: Арабски макиаж - това е названието на най-подходящия тип грим при кафяви очи...
Шпикован езикШпикован езикпечете на умерена фурна. По време на печеното поливайте езика със соса, а малко преди да го извадите с разбитата сметана. Преди поднасяне поръсете готовия шпикован език с копър....
Пържен езикПържен език
Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко...
Паниран езикПаниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели. Нарязва се на...
Грим за кафяви очиГрим за кафяви очии няма да останете разочаровани. Кафявото във неговите най-разнообразни тонове, както и розовото, също могат да направят така, че вашите кафяви...
Супа от кафява лещаСупа от кафява лещаЛещата се измива и слага в тенджера с около 2 л вода. Прибавя се сол на на вкус, олио и се слага на котлона да се вари. Докато заври се...
Плешиво петно на главатаПлешиво петно на главатаПлешивото петно на главата се определя като гнездов косопад. На медицински език се нарича Алопеция ареата. Основните ѝ симптоми са гнездов и...
Ризото с кафяв оризРизото с кафяв оризНакиснете кафявия ориз за 30 минути в студена вода. Загрейте зехтина в тенджера с широко дъно и запържете нарязания лук и гъби. Посолете на вкус...
Кафяв сос за месаКафяв сос за меса
котлона, разбъркайте го с маслото и подправете със сол и черен пипер. Поднесете кафявия сос към варено или печено птиче месо или свинско печено....
Кафяв кекс с ромКафяв кекс с ром
3
Приготвяме гладка смес от 200 г захар, яйцата и какаото. Добавяме разтопеното масло, настърганите ябълки, бакпулвера и брашното. Полученото тесто...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: