Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кафяв Език

Кафяв Език

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно кафяв език в Ezine.bg.
Шпикован езикШпикован език
Сварете в подсолена вода приготвения телешки език, потопете го в студена вода и го обелете. Направете в готовия език отвори с нож и пъхнете в тях...
Пържен езикПържен език
Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко бахар...
Паниран езикПаниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции...
Сутляш с кафяв оризСутляш с кафяв ориз
Сутляшът с кафяв ориз е много вкусен!...
Кафяв кекс с ромКафяв кекс с ром
3
Приготвяме гладка смес от 200 г захар, яйцата и какаото. Добавяме разтопеното масло, настърганите ябълки, бакпулвера и брашното. Полученото тесто...
Ризото с кафяв оризРизото с кафяв ориз
6
Накиснете кафявия ориз за 30 минути в студена вода. Загрейте зехтина в тенджера с широко дъно и запържете нарязания лук и гъби....
Кафяв сос за месаКафяв сос за меса
Поднесете кафявия сос към варено или печено птиче месо или свинско печено....
Здравословни ползи от кафяв оризЗдравословни ползи от кафяв ориз
Здравословните ползи на кафявия ориз се дължат и на съдържащите се естествени масла, които действат много благоприятно за тялото....
Дешифрираха бебешкия езикДешифрираха бебешкия език
Лесно ли е да разбере майката защо бебето плаче, какво изразяват крясъците му? Невъзможността да се ориентират околните за желанията и нуждите на...
Телешки език яхнияТелешки език яхния
Сложете предварително измития език да се свари с подправките и лука. Още докато е топъл, го обелете и го нарежете на филийки. Загрейте маслото...
Език в маслоЕзик в масло
7
Измитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте. Щом бульонът се изчисти, добавете 2 с.л....
Печен свински езикПечен свински език
Рецептата е много лесна и вкусна, но се нуждае от предварителна обработка. В тенджера сложете леко подсолена вода да заври. Щом водата образува...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: