Лютеница без Стерилизиране

Разгледай всички 74 избрани предложения относно лютеница без стерилизиране в Езине.бг.
Лютеница без варенеЛютеница без варенеСипваме лютеницата в буркани и стерилизираме 10 минути....
Лютива лютеница без варенеЛютива лютеница без варенеЗатварят се бурканчетата и лютеницата се стерилизира за 20-30 минути....
Пържени чушки в буркани без стерилизиранеПържени чушки в буркани без стерилизиранеПържените чушки в буркани без стерилизиране са чудесна разядка!...
Стерилизирано кьопоолуСтерилизирано кьопоолуБурканите се стерилизират за 10-15 минути. При поднасяне кьопоолуто се гарнира с пресован чесън и магданоз....
Стерилизирани патладжаниСтерилизирани патладжаниБурканите се затварят и се стерилизират 90 минути....
Стерилизирана имамбаялдъСтерилизирана имамбаялдъЗатварят се и се стерилизират за 1 час, след което се охлаждат 30 минути....
Стерилизирана бамяСтерилизирана бамяСлед това запечатайте с капачки и стерилизирайте за около час....
Стерилизиран пастетСтерилизиран пастетРазсипете пастета в бурканчета, които се затварят добре с капачките и се стерилизират за 1 час....
Стерилизирани мариновани гъбиСтерилизирани мариновани гъбиБурканите се доливат с вода, затварят се с капачки и се стерилизират в продължение на 1 час (след завирането на водата)....
Стерилизирани кисели краставичкиСтерилизирани кисели краставичкиСтерилизирани кисели краставички с невероятен вкус. Краставичките се измиват и се отрязват опашките....
Стерилизирани кисели краставичкиСтерилизирани кисели краставичкиСтерилизираните кисели краставички са готови....
Домашни стерилизирани гъбиДомашни стерилизирани гъбиРазпределяме гъбите в буркани и стерилизираме за 15 минути....
Стерилизиран доматен сокСтерилизиран доматен сокНалейте ги в бутилки или буркани, които запечатайте и стерилизирайте 15 мин....
Айвар лютеницаАйвар лютеницаИзпечете чушките и патладжаните, които трябва да са приблизително равни количества. Обелете ги, като отстраните и дръжките/семките. Загрейте мазнината...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: