Ezine.bg»Избрани Колекции»Патешка Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете патешкото на парчета, поръсете ги със сол и черен пипер, напръскайте с олио и ги сложете да се запекат във фурната. Обезкостете и нарежете...

Прецеждаме чорбата и пресоваме зеленчуците през цедка. Добавяме и нарязаното месо и застройваме с яйца и оцет....

2

И щом чорбата заври отново, добавете ситно нарязания магданоз, солта, черния пипер и оцета и накрая я застройте с разбитото яйце....

Накрая готовата гъбена чорба с ориз се овкусява със смлян черен пипер, а при сервиране с лимонов сок....

1

Варим чорбата от кокошка още десетина минути.
Приготвяме застройка, като разбиваме яйцето с оцета и изсипваме в готовата чорба....

1
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: