Ezine.bg»Избрани Колекции»Питка за Касадия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Внимателно обърнете касадията така, че да се опече и втората питка. Отново притискайте за 2 минути и свалете касадията....

Намажете и нея с малко масло и помагайки си с ръце обърнете касадията, така че да се запече и другата питка....

Обърнете касадията да се запече от другата страна, като отново притискате. Поднесете я нарязана на 4 парчета....

Разполовете краставицата, махнете семките и нарежете ситно. Нарежете лука на тънки ивици.
Смесете лука и краставицата с доматите, ригана, оцета...

1

Намазваме втасалата питка с разбито яйце и я поръсваме със семена.
Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30-40 минути....

Така приготвената питка оставяме да втаса отново.
Поставяме в загрята фурна на 180 градуса и печем до готовност....

Остатъка от разбитите яйца и сирене изсипваме върху готовата питка.
Поставяме в загрята фурна и печем за около 30-35 минути....

5

15

3
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: