Ezine.bg»Избрани Колекции»Питка за Касадия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Питка за Касадия

Питка за Касадия

Открий всички 12 авторски предложения за питка за касадия в Ezine.bg.
Касадия с пилеКасадия с пиле
Внимателно обърнете касадията така, че да се опече и втората питка. Отново притискайте за 2 минути и свалете касадията....
Касадия със сиренеКасадия със сирене
Намажете и нея с малко масло и помагайки си с ръце обърнете касадията, така че да се запече и другата питка....
Касадия със спанакКасадия със спанак
Обърнете касадията да се запече от другата страна, като отново притискате. Поднесете я нарязана на 4 парчета....
Касадии по гръцкиКасадии по гръцки
Разполовете краставицата, махнете семките и нарежете ситно. Нарежете лука на тънки ивици. Смесете лука и краставицата с доматите, ригана, оцета...
Лимецова питкаЛимецова питка
2
Да ви е сладко с тази мекичка лимецова питка!...
Питка РозаПитка Роза
1
Ако рецептата ти харесва, опитай и рецептите ни за питка Слънце, пухкава питка Цвете или нашите памук погачи....
Пълнозърнеста питкаПълнозърнеста питка
Намазваме втасалата питка с разбито яйце и я поръсваме със семена. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30-40 минути....
Новогодишна питкаНовогодишна питка
Така приготвената питка оставяме да втаса отново. Поставяме в загрята фурна на 180 градуса и печем до готовност....
Питка ОхлювчетаПитка Охлювчета
Остатъка от разбитите яйца и сирене изсипваме върху готовата питка. Поставяме в загрята фурна и печем за около 30-35 минути....
Сладка питкаСладка питка
5
Размийте маята в половината леко топло прясно млякото заедно с малко от захарта. Пресейте брашното в голяма тава, направете кладенче и сипете маята...
Мамина ПиткаМамина Питка
15
Питката се намазва с жълтък и се оставя още веднъж да втаса. Посипва се с сусам и се пече в умерена фурна....
Доматена питкаДоматена питка
3
Питката се пече на умерена фурна, на около 180 градуса до розовикав загар, след което се поръсва с вода и завива с кърпа....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: