Ezine.bg»Избрани Колекции»Рецепта за Домашно Червено Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Запържваме за кратко и посоляваме, прибавяме виното и доливаме бульона, като бъркаме непрекъснато, докато оризът поеме течността, но без да се развари...

Подготвеното пилешко месо се залива с приготвената марината с червено вино и престоява 24 часа, като е хубаво на всеки 6 часа да се обръща....

Виното се излива в дълбок съд. Прибавят се ситно настърганите кори от лимон и портокалова кора, канелата, карамфила и захарта....

Поръсете ги със захарта и сипете виното. Добавете ванилията. Покрийте и и охладете за 1 ден в хладилник....

Поливаме със сиропа пошираните круши с червено вино и ги сервираме.
Да ви е сладко!...

Може дори да използвате сос Болонезе с червено вино за направата на любимата си лазаня....

Прави се запръжка от маслото и брашното, което се разрежда с 1 1\2 чаени чаши студена вода и виното....

Настържете лука и го сварете във виното заедно със сол и черен пипер. Варете докато лукът омекне и течността понамалее....

Слагаме върху котлона в дълбок съд виното, захарта, ванилията и канелата да заврат....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: