Ezine.bg»Избрани Колекции»Дива Патица с Червено Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

1

Посолява се, залива се с малко вода и виното. По време на печенето патицата се облива с течността....

В дълбока тенджера сгорещяваме олиото и в него запържваме наситненото месо, прибавяме рендосаните лук и моркови и разбъркваме.
Намаляваме котлона...

18

Подготвеното пилешко месо се залива с приготвената марината с червено вино и престоява 24 часа, като е хубаво на всеки 6 часа да се обръща....

Виното се излива в дълбок съд. Прибавят се ситно настърганите кори от лимон и портокалова кора, канелата, карамфила и захарта....

Поръсете ги със захарта и сипете виното. Добавете ванилията. Покрийте и и охладете за 1 ден в хладилник....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
53
43
31
23
10
Дай твоята оценка: