Родопски Катми

Разгледай всички 74 подбрани съвети за родопски катми в Езине.бг.
КатмиКатмиСлед като са готови ги намажете с масло. Може да ги приготвите със сирене, сладко, банан и шоколад, шунка или каквото вие решите....
Хасковски катмиХасковски катмиВсяка готова катма се маже с масло. Нареждайте катмите една върху друга, за да могат да се задушат и да останат мекички....
Пухкави катмиПухкави катмиОпечете пухкавите катми от двете страни и още топлички ги намажете с масло....
Содени КатмиСодени КатмиКатмите се пекат от двете страни и се сервират с конфитюр по избор....
Добруджански катмиДобруджански катмиКатмите се пекат от двете страни. Сервирайте с мед или плънка по желание....
Родопски мекициРодопски мекициГотовите родопски мекици поднесете, поръсени с пудра захар и добавка по желание....
Родопски колациРодопски колациТрябва да се получи по-гъсто кексово тесто, като при нужда се добавя още малко брашно. Оставете да престои за 10 минути....
Родопски сандвичРодопски сандвичИзпържете яйцата на очи в тефлонов тиган с малко олио. Смесете боба, доматеното пюре, подправките и чилито. Изпечете филийките в тостер. Редувайте...
Катми по ямболскиКатми по ямболскиРедете ги в намаслена съд, като всяка готова катма се поръсва с вода и се маже с разтопено масло....
Катми с млякоКатми с млякоОставете катмите да изстинат и ги залейте с горещото мляко. След като набъбнат добре ги нарежете и поднесете....
Катми с маяКатми с маяТрябва да се получи дебела около 8 мм катма. Катмите се запържват от двете страни, а всяка готова се намазва обилно с масло....

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 0
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: