Свинско Месо със Сметана

Открий всички 74 избрани предложения за свинско месо със сметана в Езине.бг.
Пълнено свинско месо
Пълнено свинско месо
Правим в месото джоб. Омесваме каймата със ситно нарязаните чушки, накълцания магданоз, жълтъка, солта и червения пипер. Посоляваме месото...
Стек от свинско месо
Стек от свинско месо
1
Филето се начуква до тънка елипсовидна форма. Нарязаните на ситно кашкавал, шунка, гъби, краставички и магданоз се объркват със соевия сос и...
Шницели от свинско месо
Шницели от свинско месо
последователно в брашно, галета и яйце и се пържат до златист загар от двете страни. Шницелите от свинско месо се поднасят с резени лайм, ...
Кебапчета от свинско месо
Кебапчета от свинско месо
Каймата се смесва със сол, черен пипер, индийско орехче, настърган лук, кисело мляко, яйцето и филийките хляб, предварително накиснати в мляко...
Свински каренца със сметана
Свински каренца със сметана
с.л. След това добавете сметаната, зеленчуковия бульон, горчицата и разбърквате соса за около 5 минути, докато се сгъсти. Овкусете със сол и ...
Свинско месо с аспержи
Свинско месо с аспержи
бързо, докато лукът омекне, и се изваждат от тигана. Свинското се слага в същия тиган и се запържва бързо на порции до златисто. Всичкото ...
Свинско месо със зеленчук
Свинско месо със зеленчук
до омекване на месото, като се долива малко водичка. Задушаването отнема около 40 минути. Накрая свинското със зеленчуци се овкусява с ...
Свинско месо с праз
Свинско месо с праз
Запържете в маста измитото и нарязано на парчета месо. Извадете месото и в същата мазнина задушете ситно нарязания кромид, моркова и ...
Гювечета със свинско месо
Гювечета със свинско месо
В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите. Ври около 10 минути, след...
Яхния със свинско месо
Яхния със свинско месо
1
Месото се нарязва на порции и се задушава. Лукът се нарязва на филийки и се прибавя към месото. Подправя се с червен и черен пипер и сол...
Свинско с картофи и сметана
Свинско с картофи и сметана
10
Нарежете свинското на късове. Загрейте около 50-100 мл мазнина в голяма тенджера и запържете месото равномерно. Извадете го и в същата мазнина...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 1
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: