Ezine.bg»Избрани Колекции»Спанак със Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Всичкото месо се връща в тигана заедно с лучената смес, нарязаните на кръгчета домати, аспержите и фъстъците....

2

Разбъркваме всичко и с получената смес намазваме обилно парчетата свинско месо....

Нарежете свинското на парчета. Накълцайте киселата зелка. В тенджера наредете ред зеле, ред месо и пак ред зеле....

След като се свари желираното свинско месо в буркани, вадим и веднага обръщаме с капачката надолу....

Така приготвената кавърма от свинско месо с праз се пече на 200 градуса за около 40 минути....

Претриваме нарязаните морков, зеле и краставица с малко сол и смесваме с месото и фидето....

С тази смес заливаме наредените в чиния късчетата свинско месо....

Изравнете добре и върху зелето сложете парченца тлъстина, която е отделена от месото при печене....

6
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: