Тиха Ферментация на Вино

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно тиха ферментация на вино в Езине.бг.
Топло вино
Топло вино
Сипете виното в тенджера. Лимонът и портокалът се разрязват на едри парчета и се прибавят към него. Добавете подправките и около 100 г захар...
Ябълково вино
Ябълково вино
получения сок се прибавя 100 г захар. След ферментацията се получава вино с 11 градуса алкохолно съдържание. След края на ...
Ягодово вино
Ягодово вино
. Отгоре доливаме двата вида вино и прибираме за 1 нощ в хладилник. Поднасяме във високи чаши с много лед. Наздраве!...
Греяно вино
Греяно вино
Червеното вино се загрява със захарта, канелата, кората на лимона и лимоновия сок. Прецежда се и се сервира с резен лимон....
Свински котлет с вино
Свински котлет с вино
слагат в намазнен тиган, за да се позапекат от двете страни. При тях се добавят сметаната и виното. Месото се поръсва с още подправки. После...
Ягоди в червено вино
Ягоди в червено вино
Почистете ягодите и ги нарежете наполовина. Поръсете ги със захарта и сипете виното. Добавете ванилията. Покрийте и и охладете за 1 ден в...
Круши с вино
Круши с вино
за печене и гответе в микровълновата на пълна мощ за 6-7 минути. Подредете плодовете в чиния за сервиране, залейте ги с останалото вино...
Вино от мед
Вино от мед
запушвайте шишето, за да се получи пълна ферментация и после сложете тапа. Оставете това приказно вино от мед на студено и след 1 месец ...
Греяно вино с мед
Греяно вино с мед
В емайлирана тенджера се изливат виното, водата и ромът. Добавят се мед, захарта и подправките. Кипва се и се разлива по чашите през цедка ...
Задушено пиле с вино
Задушено пиле с вино
добавяме шунка, нарязана на кубчета и заливаме с виното, задушаваме за още 5 мин. Подреждаме готовите пилешки порции и около тях в кръг ...
Скариди с бяло вино
Скариди с бяло вино
. 2 минути преди да ги махнем от огъня, добавяме виното и накрая поръсваме скаридите с нарязания на ситно магданоз....

Рейтинг

2.9
Общо 8 гласували
5 0
4 4
3 1
2 1
1 2
Дай твоята оценка: