Тиха Ферментация на Вино

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно тиха ферментация на вино в Езине.бг.
Греяно виноГреяно вино
Червеното вино се загрява със захарта, канелата, кората на лимона и лимоновия сок. Прецежда се и се сервира с резен лимон....
Ябълково виноЯбълково винополучения сок се прибавя 100 г захар. След ферментацията се получава вино с 11 градуса алкохолно съдържание. След края на ферментацията виното...
Топло виноТопло вино
Сипете виното в тенджера. Лимонът и портокалът се разрязват на едри парчета и се прибавят към него. Добавете подправките и около 100 г захар...
Дюлево виноДюлево виноОставете дюлите, захарта и водата да престоят 40 дни в тенджера с една пръчица (сламка) за издишване. Налейте виното в бутилки или дамаджана, запушете или запечатайте....
Червено вино - тънка талияЧервено вино - тънка талияМоже би вече сте чели за положителните качества на червеното вино? ! Днес ще прибавим съм списъка още едно - то може да ни е от полза и срещу...
Греяно вино в микровълноваГреяно вино в микровълноваСмесват се всички съставки, слагат се във висока стъклена чаша и се загряват 1 ½ мин. при 600 Вт, като се внимава течността да не заври. Прецежда се през цедка и се сервира греяното вино....
Марината с червено виноМарината с червено виносе вари 2-3 минути. Подготвеното пилешко месо се залива с приготвената марината с червено вино и престоява 24 часа, като е хубаво на всеки 6 часа да се обръща....
Портокалово вино с ванилияПортокалово вино с ванилияПортокалите и лимонът се измиват добре и се подсушават. Нарязват се на четвъртинки, без да се бели кората и без да се махат семките. Виното...
Домашно вино от прасковиДомашно вино от праскови, индийското орехче, канелата, ванилията и водката. Оставя се на хладно за 3 седмици. Виното се разпределя в бутилки и е готово за консумация след 2 месеца....
Печена ципура с виноПечена ципура с виновиното и оставаме да ври още 5 мин. Слагаме кориандъра, солта и пипера. Изчистената риба поставяне в тава, покриваме със задушените...
Макарони с виноМакарони с вино
водна баня разтопете кашкавала и го смесете с виното /шерито/. Изсипете го върху макароните и печете всички 30 минути на умерена фурна - около 160 градуса....

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 0
4 6
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: