Ezine.bg»Избрани Колекции»Пържено Свинско с Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Щом лукът и месото хубаво омекнат и се сготвят, объркайте с всички подправки на вкус и снемете от котлона пърженото свинско с вино....

Смесете оцета, виното, чесъна (половината скилидки намачкайте, другите оставете цели), дафиновите листа, черния пипер, солта и мащерка....

Запържете свинското месо (което предварително сте нарязали на малки свински хапки), и запържете първо без мазнина, а след това и в мазнина....

Месото се пържи, докато пърженото свинско с лук и моркови остане на мазнина....

Месото се връща в тигана, посолява се на вкус, разбърква се и пърженото свинско се поднася горещо.
Добър апетит!...

Пържете до омекване. Щом е готово, прехвърлете в чиния.
Сервирайте свинското пържено със зеленчуци, поръсено с магданоз....

Поръсете с червен пипер, залейте с разтопената мас, виното, зелевия сок и малко топла вода....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
53
41
30
22
10
Дай твоята оценка: