Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан по фламандски
Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи....
Свински джолан на сач
Загряваме голям сач на котлона, добавяме малко олио и слагаме предварително сварените и обезкостени джолани....
Печен джолан в Еър Фрайър
След като изтече времето прехвърлете джолана в гювеч, заливаме с чашка зехтин, затваряме с капака и слагаме да е пече за около 2 часа....
Печен Джолан по Бански
Свинският джолан се пече на 190-200 градуса до готовност, докато омекнат картофите и месото стане златистокафяво....
Свински джолан с гъби и сметана
При поднасяне поръсете джолана с няколко листенца ситно нарязан зелен лук....
Свински джолан с картофи в гювеч
Поставяме в студена фурна и печем джолана с картофи първия половин час на максимални градуси, след което намаляме на 180 °C и печете свински джолан...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: