Свинско руло

Свинско руло

1

Свинското се поставя върху плот и с остър нож се реже на дължина, като се стремите да е с дебелина около 1, 5 см, като целта е да получите 1...

1

Свинска Супа

Открий всички 74 избрани предложения за свинска супа в Езине.бг.
Свинско печено

Свинско печено

3

Взема се месо от бута. Запича се с мазнина, след което се посолява. Пече се докато се зачерви от всички страни, като постоянно се маже с мазнина...

Свински жулиен

Свински жулиен

2

Нарежете месото на тънки жулиени с размери 7-8 см дължина и 2 см ширина. Накиснете го за половин час в смес от 1/2 сок от 1 лимон, горчицата...

Свински шишчета

Свински шишчета

Нарежете всинското месо на хапки. Накиснете ги в маринатата, приготвена от виното, соевия сос, настърган лук, пресования чесън, зехтина, червен и...

Свински карета

Свински карета

Рибицата се реже на пържолки, които се накисват в марината, приготвена от смесването на всички продукти - виното, мащерката, ригана, нарязания...

Свински пастет

Свински пастет

1

Нарежете на дребни парчета дроба и свинското месо, сложете ги да се сварят, отцедете ги и ги смелете. Смесете свинското с нарязания лук...

Свински гювечета

Свински гювечета

2

Месото се запържва. Добавя се лука. Задушава се и се добавят нарязаните на малки кубчета картофи. Подправя се и се добавя пюрето. Задушава се...

Свински гулаш

Свински гулаш

Свинското се нарязва на парчета, овалва се в брашно и се запържва в сгорещена мазнина. Прибавя се нарязаният лук и след като се запържи се долива...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Свинско задушено

Свинско задушено

Нарязвате месото на по-едри парчета, посолявате го, поръсвате го с ким и го оставяте да престои 30 минути. Нарязвате сланината на парчета и ги...

Пияно свинско

Пияно свинско

мариноват за около 30-ина минути. В друг съд смесете съставките за барбекю соса и разбъркайте добре. Сложете овкусеното свинско в плик за печене...

Задушено свинско

Задушено свинско

Взема се месо от предната част на прасето, измива се, подсушава се и се нарязва. Задушава се 80 мл. вода при затворен капак, за да се извлече...

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: