Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Направим Ориз Пилаф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера...

Поднесете пилафа с кафяв ориз и нахут с гръцко кисело мляко по желание....

Поднесете пилафа с агнешко с кисело мляко, разбито с няколко скилидки чукан чесън....

1

Продължете да запържвате. Прибавете виното, ориза, доматите и граха.
Оставете на огъня още около 5 минути, а след това налейте водата....

1

3

Булгур пилафът се оставя да къкри, без да се маха капакът около 20 минути, след което котлонът се изключва....

Завийте готовия пилаф с кърпа, оставете да изстине така за 10 минути, след което преместете ориза в подходяща тавичка, а върху него прехвърлете пилешкото...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: