Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Айроконяк
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Айроконяк

Домашен Айроконяк

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за домашен айроконяк в Ezine.bg.
Домашен кашкавалДомашен кашкавал
В по-голяма тенджера слагаме прясното мляко на котлона и оставяме да заври добре. Добавяме солта и разбъркваме, като оставяме самото мляко на...
Домашен марципанДомашен марципан
В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар. Съхраняваме тестото...
Домашен леберкезДомашен леберкез
Смиламе в машинка месата, сланината, лука, накиснатите и добре изцедени кифли. Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион, прибавяме...
Домашен хумусДомашен хумус
Пасираме нахута заедно с водата. Прибавяме намачкания чесън, тахана и лимоновия сок. Посоляваме и сипваме зехтина. Разбъркваме добре и...
Домашен дюнерДомашен дюнер
10
Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука, домата...
Домашен хлябДомашен хляб
6
Маята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква. Брашното се...
Домашен BAILEYSДомашен BAILEYS
7
Затворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране. Изчакваме да се охладят и след това отваряме....
Домашен сладоледДомашен сладолед
37
Сложете млякото да се свари. Разбийте яйцата със захарта и прибавете 2 ванилии. Прибавете яйчената смес към млякото и бъркайте сместа, докато заври...
Домашен хайверДомашен хайвер
1
Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и продължавайте...
Домашен кетчупДомашен кетчуп
3
В голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври. Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
Домашен тутманикДомашен тутманик
34
Угасете содата в киселото мляко. Замесете тестото от продуктите постепенно, като първоначално се слага съвсем малко от брашното, за да се получи каша...
Домашен орехов таханДомашен орехов тахан
Запечете орехите на сух тиган за около 5 минути и изчакайте да изстинат напълно. Сложете орехите в блендер и започнете да блендирате. Сипете...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 9
52
42
32
23
10
Дай твоята оценка: