Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Рачел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Оставяме рачела да престои до следващия ден. Ако сиропът се отпусне, отново го кипваме. Изсипваме рачела в буркани и плътно ги затваряме....

2

Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода....

Тиквата се обелва и се нарязва на парченца. Крушите се почистват и се киснат 3 часа във вода.
Нареждат се на редове в дълбок съд (тенджера), заливат...

Най-вкусният тиквен рачел е готов.
Вижте също как да си направите рачел от грозде или любимото пелте от дюли....

Украсете го по желание със смлени орехи и рачел от тиква.
Чийзкейкът с тиква и рачел е страхотен десерт....

В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар.
Съхраняваме тестото...

Смиламе в машинка месата, сланината, лука, накиснатите и добре изцедени кифли.
Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион, прибавяме...

1

В по-голяма тенджера слагаме прясното мляко на котлона и оставяме да заври добре.
Добавяме солта и разбъркваме, като оставяме самото мляко на...

3
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: