Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Рачел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Рачел

Домашен Рачел

Открий всички 12 избрани предложения за домашен рачел в Ezine.bg.
Рачел по АсеновградскиРачел по Асеновградски
Оставяме рачела да престои до следващия ден. Ако сиропът се отпусне, отново го кипваме. Изсипваме рачела в буркани и плътно ги затваряме....
Рачел от тиква с локумРачел от тиква с локум
Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода....
Рачел от грозде и тикваРачел от грозде и тиква
2
Сипете рачела от грозде и тиква в затоплени сухи буркани. Затворете ги добре и съхранявайте на сухо и хладно място....
Рачел от тиква и сушени крушиРачел от тиква и сушени круши
Тиквата се обелва и се нарязва на парченца. Крушите се почистват и се киснат 3 часа във вода. Нареждат се на редове в дълбок съд (тенджера), заливат...
РачелРачел
3
Рачелът се пълни в бурканчета и стерилизира 4-5 минути....
Чийзкейк с тиква и рачелЧийзкейк с тиква и рачел
Украсете го по желание със смлени орехи и рачел от тиква. Чийзкейкът с тиква и рачел е страхотен десерт....
Домашен кетчупДомашен кетчуп
3
В голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври. Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
Домашен BAILEYSДомашен BAILEYS
7
Затворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране. Изчакваме да се охладят и след това отваряме....
Домашен дюнерДомашен дюнер
10
Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука, домата...
Домашен хлябДомашен хляб
6
Маята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква. Брашното се...
Домашен марципанДомашен марципан
В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар. Съхраняваме тестото...
Домашен тутманикДомашен тутманик
34
Угасете содата в киселото мляко. Замесете тестото от продуктите постепенно, като първоначално се слага съвсем малко от брашното, за да се получи каша...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: