Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Рачел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рачел по Асеновградски
Оставяме рачела да престои до следващия ден. Ако сиропът се отпусне, отново го кипваме. Изсипваме рачела в буркани и плътно ги затваряме....
Рачел от тиква с локум
Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода....
Рачел от грозде и тикваСипете рачела от грозде и тиква в затоплени сухи буркани. Затворете ги добре и съхранявайте на сухо и хладно място....
2
Рачел от тиква и сушени круши
Тиквата се обелва и се нарязва на парченца. Крушите се почистват и се киснат 3 часа във вода.
Нареждат се на редове в дълбок съд (тенджера), заливат...
Чийзкейк с тиква и рачел
Украсете го по желание със смлени орехи и рачел от тиква.
Чийзкейкът с тиква и рачел е страхотен десерт....
Домашен кетчупВ голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври.
Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
3
Домашен BAILEYSЗатворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране.
Изчакваме да се охладят и след това отваряме....
7
Домашен дюнерМесото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука, домата...
10
Домашен хлябМаята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква.
Брашното се...
6
Домашен марципан
В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар.
Съхраняваме тестото...
Домашен тутманикУгасете содата в киселото мляко. Замесете тестото от продуктите постепенно, като първоначално се слага съвсем малко от брашното, за да се получи каша...
34
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: