Ezine.bg»Избрани Колекции»Арменски Кебап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арменски Кебап

Арменски Кебап

Открий всички 12 кулинарни идеи за арменски кебап в Ezine.bg.
Арменски кебапАрменски кебап
Най-накрая готовия кебап се разбърква с останалите подправки. Арменския кебап се поднася с гарнитура запържен и след това сварен, овкусен булгур....
Кебап с гъбиКебап с гъби
1
Месото се нарязва на неголеми еднакви по големина парчета. Задушава се в маслото и малко вода заедно със ситно нарязания лук. Прибавят се гъбите,...
Кебап в гърнеКебап в гърне
1
Сипете малко олио на дъното на гърнето. Прибавете вътре нарязаното на хапки свинско, почистените и нарязани гъби, лук, домати и чушки, по едро нарязани...
Кебап с оризКебап с ориз
5
Отгоре се полива с кебапа и се поднася....
Кебап в гювечеКебап в гювече
2
Нарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер. Сложете да се запържи, докато смени цвета си...
Кебап с тиквичкиКебап с тиквички
Накрая овкусете кебапа със зеленчуци със сол, млян черен пипер и прясно накълцан копър. Поднесете кебапа с доматен сос и пухкав хляб....
Агнешки кебап с ментаАгнешки кебап с мента
Печем агнешкия кебап до зачервяване. Агнешки кебап с мента сервираме със салата от кускус....
Агнешки кебап в хартияАгнешки кебап в хартия
Кебапа поднасяме със зелена салата...
Шиш кебап с агнешкоШиш кебап с агнешко
Махнете изпеченото месо тип кебап от шишовете....
Агнешки кебап с патладжаниАгнешки кебап с патладжани
Печем кебапа в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути и го оставяме във фурната за още 10 минути....
Рибен кебап в гювечетаРибен кебап в гювечета
Рибното филе режем на парчета със средна големина, посоляваме го и се овалва в брашното. Сгорещяваме олиото и изпържваме рибата. Вадим върху салфетка...
Пиле кебап с гъбиПиле кебап с гъби
Нарежете пилешкото месо на хапки и го запържете в смес от олио и масло. Когато месото се запържи от всички страни, добавете гъбите, нарязани на филийки...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: