Ezine.bg»Избрани Колекции»Кебап от Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....

В тенджера под налягане сложете маслото, начуканото и шпиковано със сланина месо, наситнените корени магданоз, лука, нарязаните на едро ряпа, моркови...

Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....

1

Обезкостете всичките видове месо и го нарежете на парчета, посолете и поръсете с нарязания на ситно лук.
Сложете в подходящ съд, налейте половината...

Захлупете тенджерата и оставете кебапа да се готви на бавен огън, като от време на време раздрусвате. Поднесете с червено вино....

Накисваме нахута от вечерта. Сменяме водата му и го сваряваме. Махаме люспите му.
Нарязваме месото на ситно, овкусяваме го със солта и черния...

Нарязваме пилето на порции и го посоляваме и поръсваме обилно с лимонов сок.
Нарязваме зеленчуците и ги прибавяме към месото, добавяме киселото...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
42
30
22
10
Дай твоята оценка: