Ezine.bg»Избрани Колекции»Кебап от Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кебап от Рибица

Кебап от Рибица

Прегледай всички 12 избрани предложения относно кебап от рибица в Ezine.bg.
Свинска рибица с плънкаСвинска рибица с плънка
Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....
Задушена говежда рибица в тенджера под наляганеЗадушена говежда рибица в тенджера под налягане
В тенджера под налягане сложете маслото, начуканото и шпиковано със сланина месо, наситнените корени магданоз, лука, нарязаните на едро ряпа, моркови...
Печена телешка рибицаПечена телешка рибица
Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....
Печена свинска рибицаПечена свинска рибица
2
Поднесете рибицата, нарязана на порции и с гарнитура от пържени картофи....
Крехки пържоли от рибицаКрехки пържоли от рибица
Варете 5 минути и изключете крехките пържоли от рибица....
КебапКебап
1
Нарежете месото на малки късчета, лукът - на ситно, обелете чесъна и картофите. Сложете всички продукти в тенджерата под налягане. Захлупете и...
Барде - кебапБарде - кебап
Поднасяме барде - кебап с гърнето. Много ароматно и вкусно агнешко в гърне!...
Джудже кебапДжудже кебап
Нарязваме пилето на порции и го посоляваме и поръсваме обилно с лимонов сок. Нарязваме зеленчуците и ги прибавяме към месото, добавяме киселото...
Урфа кебапУрфа кебап
Сервираме кебапа върху накиснатите топли питки....
Странджански кебапСтранджански кебап
Нарежете свинското месо на кубчета и го запържете от всички страни в сгорещената мазнина. Когато месото се запържи равномерно добавете последователно...
Патладжан кебапПатладжан кебап
Поднесете патладжан кебапа със салата от домати и печени чушки, овкусени с оцет и зехтин и плочка сирене....
Каварма кебапКаварма кебап
Нарежете свинското месо на парчета и го сложете да се запържи равномерно в няколко с.л. мазнина. Долейте виното, изчакайте да се изпари и прибавете...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
52
42
30
22
10
Дай твоята оценка: