Ezine.bg»Избрани Колекции»Готвене на тас Кебап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

1

Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се запържва...

Сипете водата и гответе тас кебапа с моркови и картофи до готовност на зеленчуците....

Добавяме кравето масло и махаме готовия агнешки тас-кебап от огъня.
Поднасяме вкусния тас кебап с гарнитура от задушен ориз или картофи....

Поднесете с картофеното пюре и ориза този вкусен тас кебап със свинско. Добър апетит!...

1

Накрая овкусете кебапа със зеленчуци със сол, млян черен пипер и прясно накълцан копър.
Поднесете кебапа с доматен сос и пухкав хляб....

1

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: