Ezine.bg»Избрани Колекции»Готвене на тас Кебап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тас кебап с телешко месоТелешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите,...
1
Тас кебап по тракийскиМесото се нарязва на парчета и се запържва в мазнината, заедно със ситно нарязания лук. Когато лукът поомекне се прибавят последователно и при постоянно...
1
Тас кебап по македонски
Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се запържва...
Тас кебап с моркови и картофи
Сипете водата и гответе тас кебапа с моркови и картофи до готовност на зеленчуците....
Агнешки тас кебап
Добавяме кравето масло и махаме готовия агнешки тас-кебап от огъня.
Поднасяме вкусния тас кебап с гарнитура от задушен ориз или картофи....
Тас Кебап със Свинско
Поднесете с картофеното пюре и ориза този вкусен Тас Кебап със Свинско.
Добър апетит!...
Тас кебап със свинско месо
Сервира се тас кебап със свинско месо с гарнитура от сварен ориз или картофено пюре....
Кебап с тиквички
Накрая овкусете кебапа със зеленчуци със сол, млян черен пипер и прясно накълцан копър.
Поднесете кебапа с доматен сос и пухкав хляб....
Кебап в гювечеНарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер.
Сложете да се запържи, докато смени цвета си...
2
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: