Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим боб Чорба по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера...

1

Поднесете гъбената чорба по манастирски топла, подправена с 1 с.л. оцет.
Да ви е сладко!...

6

Чудна леща по манастирски по класическа рецепта!
Добър апетит!...

Сервирайте боба по манастирски охладен и гарниран със стрък магданоз....

Оставете боб чорбата да заври отново, подправете я на вкус със сол и черен пипер и я поднесете с накълцания босилек....

Варим още 5-10 минути и щом свалим от котлона, изчакваме 5 минути и подправяме със сух джоджен готовата боб чорба по нашенски....

Махнете боб чорбата по италиански от котлона, поръсете със салвия и розмарин....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
53
40
31
21
10
Дай твоята оценка: