Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим боб Чорба по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си Направим боб Чорба по Манастирски

Как да си Направим боб Чорба по Манастирски

Разгледай всички 12 подбрани съвети за как да си направим боб чорба по манастирски в Ezine.bg.
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера...
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирски
1
Около 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...
Манастирска боб чорбаМанастирска боб чорба
Готовата чорба се подправя със ситно нарязан магданоз, джоджен и сол. Преди сервиране се прибавя оцет....
Гъбена чорба по манастирскиГъбена чорба по манастирски
Поднесете гъбената чорба по манастирски топла, подправена с 1 с.л. оцет. Да ви е сладко!...
Ориз по манастирски с маслиниОриз по манастирски с маслини
Сервирайте ориза по манастирски с маслини, поръсен с магданоз....
Боб по манастирскиБоб по манастирски
6
В тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук....
Леща по манастирски по класическа рецептаЛеща по манастирски по класическа рецепта
Чудна леща по манастирски по класическа рецепта! Добър апетит!...
Салата от боб по манастирскиСалата от боб по манастирски
Сервирайте боба по манастирски охладен и гарниран със стрък магданоз....
Боб чорба по италианскиБоб чорба по италиански
Махнете боб чорбата по италиански от котлона, поръсете със салвия и розмарин....
Боб чорба по родопскиБоб чорба по родопски
Боб чорбата по родопски е готова. Поднесете я с родопски хляб....
Боб чорба по нашенскиБоб чорба по нашенски
Варим още 5-10 минути и щом свалим от котлона, изчакваме 5 минути и подправяме със сух джоджен готовата боб чорба по нашенски....
Боб чорба по ловджийскиБоб чорба по ловджийски
Оставете боб чорбата да заври отново, подправете я на вкус със сол и черен пипер и я поднесете с накълцания босилек....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
53
40
31
21
10
Дай твоята оценка: