Ezine.bg»Избрани Колекции»Манастирска Чорба как се Прави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Манастирска чорба от зрял фасул
Чорбата се посолява и се вари още 20 минути, а щом е готова, се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Манастирска чорба от леща със зеленчуци
Готовата Манастирска чорба от леща със зеленчуци подправяме с оцета и можем да сервираме в купички....
Манастирска боб чорба
Готовата чорба се подправя със ситно нарязан магданоз, джоджен и сол. Преди сервиране се прибавя оцет....
Манастирска гъбена чорба
За тази манастирска чорба нарежете моркова, лука и целината на дребно.
Сложете ги в тенджера със завряла вода....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....
Манастирска яхнияЗеленчуците се заливат с виното и малко топла вода, посолява се и се оставя да ври на тих огън....
1
Манастирска зелена салата
Марулите се измиват, почистват и се нарязват на дребно. Лукът и чесънът се почистват, измиват и нарязват на ситно....
Топящи се в устата манатарки
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли.
Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: