Ezine.bg»Избрани Колекции»Манастирска Чорба как се Прави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Чорбата се посолява и се вари още 20 минути, а щом е готова, се поръсва със ситно нарязан магданоз....

Готовата Манастирска чорба от леща със зеленчуци подправяме с оцета и можем да сервираме в купички....

За тази манастирска чорба нарежете моркова, лука и целината на дребно.
Сложете ги в тенджера със завряла вода....

Готовата чорба се подправя със ситно нарязан магданоз, джоджен и сол. Преди сервиране се прибавя оцет....

В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....

1

Марулите се измиват, почистват и се нарязват на дребно. Лукът и чесънът се почистват, измиват и нарязват на ситно....

Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли.
Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....

Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: