Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Лазаня с Кайма и сос Бешамел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Следват ред кори, зеленчукова плънка и пак малко бешамелов сос, след което се поръсва с кашкавал....

Вари се докато сосът се сгъсти.
След това идва ред на соса бешамел. Разтопяваме маслото и запържваме в него 2 супени лъжици брашно....

Сложете на умерен огън и бъркайте соса Бешамел непрекъснато, за да се сгъсти и кремообразен.
Сосът Бешамел с крема сирене е много сполучлив....

4

1

2

Сложете да се пече.
След като поизстине, нарежете на парчета, които може да поднесете с доматен сос....

Ред кори, после доматен сос с кайма, после Бешамел и така до изчерпване на количествата за лазанята, завършвайки с кори, покрити с Бешамел....

Отгоре покриваме с останалия сос Бешамел и обилно настъргваме с пармезан.
Печем във фурната на 180 °C до златисто....

Сос Бешамел е един от известните сосове в Италия.Той се използва предимно при лазанята и пастата....

Овкусете соса Бешамел с подправките и варете до сгъстяването.
Сосът за месо е готов.
Гъбеният сос Бешамел е много сполучлив....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
53
41
30
23
10
Дай твоята оценка: