Ezine.bg»Избрани Колекции»Апетитка как се Приготвя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Варете апетитката с домати, докато не се получи желаната от вас гъстота. Най-накрая се добавя магданозът и се сваля след 2 минути бъркане....

Доматът се очиства от семките и обелката, след което се нарязва на възможно най-ситни парченца. Може и да го пасирате....

Апетитката може да се използва за овкусяване на различни ястия.
Апетитката в буркан е готова....

Ситно нарязаният магданоз също се прибавя.
Измийте и изчистете чушлетата от дръжките, сложете ги да се варят с доматите 15 минути....

1

В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....

Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли.
Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....

Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....

1

3
Рейтинг
3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: