Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Полента
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Полента

Как се Приготвя Полента

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как се приготвя полента в Ezine.bg.
Полента по генуезкиПолента по генуезки
4
Посолете на вкус и бъркайте докато полентата започне да се отлепя от стените и дъното....
Шишчета от полента с тикваШишчета от полента с тиква
Режем полентата на ленти с широчина 2 см и увиваме всяка лента с прошуто, полученото руло режем на еднакви кубчета и нанизваме на шишчета....
Полента с пармезан и наденичкиПолента с пармезан и наденички
Разпределете полентата в дълбоки чинии и отгоре разпределете сместа с наденичките. Полентата с пармезан и наденички е готова....
Полента с моцарела и пармезанПолента с моцарела и пармезан
Поднесете полентата топла. Полентата с моцарела и пармезан е готова....
Полента с маслени гъби печуркиПолента с маслени гъби печурки
Намалете силата на огъня и варете полентата, като не спирате да бъркате - трябва да се сгъсти и стане на кашица....
Полента на грил тиганПолента на грил тиган
Сервирайте полентата на грил тиган с бурата и прошуто, поръсена със сусам....
Крекери от полента с къри и куркумаКрекери от полента с къри и куркума
Ако се наложи, увеличете градусите на 100. Крекерите от полента с къри и куркума са готови....
Печена полента с чери домати и сиренаПечена полента с чери домати и сирена
Полейте с малко зехтин. Загрейте фурната на 200 градуса. Изпечете полентата до готовност - 20-25 минути....
ПолентаПолента
7
Готовата смес се прехвърля в тавичка и се разстила на пласт дебел 2, 5 см. и се оставя да изстине напълно....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли. Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
52
44
34
20
10
Дай твоята оценка: