Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Сушат Гъби Манатарки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Сушат Гъби Манатарки

Как се Сушат Гъби Манатарки

Прегледай всички 12 подбрани съвети за как се сушат гъби манатарки в Ezine.bg.
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли. Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....
Манатарки в сметанаМанатарки в сметана
Пържат се гъбите и чесънът в зехтина в голям тиган на силен огън около 5-7 мин., или докато гъбите са готови, а тяхната течност се изпари....
Манатарки в маслоМанатарки в масло
Гъбите се измиват добре и се почистват. Нарязват се на филийки и се задушават в сгорещено масло....
Манатарки с маслоМанатарки с масло
Почистените гъби се нарязват на парчета и се задушават в половината масло и малко вода до омекване, посоляват се, наръсват се с черен пипер и копър...
Мариновани манатарки и печуркиМариновани манатарки и печурки
Варете добре почистените и нарязани на филийки гъби около 20 мин....
Мариновани манатарки в бурканиМариновани манатарки в буркани
5
Вижте също как да си направите ризото с манатарки или любимите манатарки с масло....
Супа от манатарки и картофиСупа от манатарки и картофи
Насладете се на вкусната супа от манатарки и картофи!...
Воденички с манатарки и сметанаВоденички с манатарки и сметана
Накиснете манатарките в малко студена вода, за да се хидратират....
Ризото с манатарки и пилеРизото с манатарки и пиле
Щом месото се зачерви, прибавете гъбите и нарязани 2 скилидки чесън. Запържете и тях за няколко минути, бъркайки....
Супа с манатарки и картофиСупа с манатарки и картофи
Супата с манатарки и картофи е много вкусна....
Супа с манатарки и юфкаСупа с манатарки и юфка
Поставете в тенджера измитите сушени манатарки, залейте с бульона и ги варете, докато омекнат....
Телешка супа от манатарки и картофиТелешка супа от манатарки и картофи
Поднасяме телешка супа от манатарки и картофи топла с поръсен пресен копър....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
50
45
30
21
10
Дай твоята оценка: