Ezine.bg»Избрани Колекции»Кюфтета по Чорбаджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета по Чорбаджийски

Кюфтета по Чорбаджийски

Разгледай всички 12 авторски предложения за кюфтета по чорбаджийски в Ezine.bg.
Мариновани чорбаджийки с маслиниМариновани чорбаджийки с маслини
2
Чушките се измиват и се подрязват дръжките почти до основата. Всички продукти за маринатата без маслините се слагат да заврат и в нея се добавят чушките...
Риба по чорбаджийскиРиба по чорбаджийски
Рибата се разрязва откъм корема, почиства се хубаво отвътре и отвън и се намазва с олио. Скарата се намазнява с потопено в олио клонче розмарин...
Сарми по чорбаджийскиСарми по чорбаджийски
По желание може да подредите сармите в гювеч и да ги изпечете във фурната за около 2 часа....
Сирене по чорбаджийскиСирене по чорбаджийски
1
Сложете гювечетата със сирене по чорбаджийски да се пекат за около 45 минути на 200 градуса....
Пълнени камби по чорбаджийскиПълнени камби по чорбаджийски
По желание може да ги поднесете със сос по избор. Пълнените камби по чорбаджийски са много вкусни. Добър апетит!...
Свински хапки по чорбаджийскиСвински хапки по чорбаджийски
След като зелето се изпече, изпечете върху загрята скара парчетата месо, като от време на време им капвате по малко мазнина....
Кюфтета по виенскиКюфтета по виенски
Загрейте мазнина на силен огън и изпържете оформени кюфтенца....
Кюфтета по гръцкиКюфтета по гръцки
7
Фурната се загрява на 200 C. Сместа за кюфтенцата се омесва добре, оформят се малки топчици, които се поставят върху хартия за печене в тава....
Кюфтета по родопскиКюфтета по родопски
5
Отгоре разпределете кюфтетата с домати и поднесете кюфтетата по родопски със стрък пресен магданоз....
Кюфтета по ирландскиКюфтета по ирландски
От готовата кайма оформете 4 големи кюфтета. Обвийте всяко кюфте в сланина/бекон и го прикрепете с клечка за зъби....
Кюфтета по ЧирпанскиКюфтета по Чирпански
6
Оформяме кюфтета, овалваме ги в брашно и пържим в олио до полуготовност....
Кюфтета по албанскиКюфтета по албански
С лъжица взимайте от „каймата“ и сипвайте в сгорещеното олио, като оформяте сплескани кюфтета и когато се зачервят от едната страна, ги обърнете....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: