Ezine.bg»Избрани Колекции»Сирене по Чорбаджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сирене по Чорбаджийски

Сирене по Чорбаджийски

Открий всички 12 авторски предложения за сирене по чорбаджийски в Ezine.bg.
Сирене по чорбаджийскиСирене по чорбаджийски
1
Сложете гювечетата със сирене по чорбаджийски да се пекат за около 45 минути на 200 градуса....
Мариновани чорбаджийки с маслиниМариновани чорбаджийки с маслини
2
Чушките се измиват и се подрязват дръжките почти до основата. Всички продукти за маринатата без маслините се слагат да заврат и в нея се добавят чушките...
Риба по чорбаджийскиРиба по чорбаджийски
Рибата се разрязва откъм корема, почиства се хубаво отвътре и отвън и се намазва с олио. Скарата се намазнява с потопено в олио клонче розмарин...
Сарми по чорбаджийскиСарми по чорбаджийски
По желание може да подредите сармите в гювеч и да ги изпечете във фурната за около 2 часа....
Пълнени камби по чорбаджийскиПълнени камби по чорбаджийски
По желание може да ги поднесете със сос по избор. Пълнените камби по чорбаджийски са много вкусни. Добър апетит!...
Свински хапки по чорбаджийскиСвински хапки по чорбаджийски
След като зелето се изпече, изпечете върху загрята скара парчетата месо, като от време на време им капвате по малко мазнина....
Чорбаджийски гювечетаЧорбаджийски гювечета
Започваме да редим чорбаджийските гювечета по следния ред: Най-отдолу поставяме малко парченце масло, следва да поселим и доматените кръгчета,...
Чорбаджийски качамакЧорбаджийски качамак
Сервираме чорбаджийския качамак в две отделни чинии и отгоре настъргваме кашкавал. Ястието е вкусно както топло, така и студено....
Чорбаджийски сармиЧорбаджийски сарми
1
Във всеки лист се увива по 1 парче месо....
Чорбаджийски тараторЧорбаджийски таратор
1
Млякото се разбива добре с тел или миксер. Прибавят се обелените и настъргани на ренде краставици, счуканият на кашица чесън, нарязаният копър, смлените...
Сирене по тракийскиСирене по тракийски
2
Сложете сиренето по тракийски да се пече за 15-20 минути в силна фурна....
Сирене по шопскиСирене по шопски
5
След това се изваждат и във всяко се чуква по 1 яйце, което се поръсва с червен пипер. Гювечетата се пекат до втвърдяване на яйцето....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: