Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Агнешка Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Агнешка чорба по селски с невероятен аромат!
Агнешкото месо се посолява, залива се с вода и се сварява....

Оттегля се от огъня и се поръсва с червения пипер. Добавя се към агнешката чорба, поръсва се с вегета и черен пипер и се сервира....

Сервираме агнешка чорба с зеленчуци топла с нарязани зелении.
Страхотна е агнешката чорба с лук и морков с пресен чесън!...

Агнешката чорба с дреболии и ориз е готова.
Вижте също как да си направите ангнешка курбан-чорба или любимата агнешка дроб-сарма....

Поръсваме нашата агнешка дроб чорба с чревца с нарязан на ситно джоджен....

Разбърква всичко, поръсваме агнешката дроб чорба с фиде с черен пипер и сервираме....

Получения бульон се застройва с оцет, счукан чесън и червен пипер и жълтъка. Поднася се със овкусени сухари или крутони....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка: