Ezine.bg»Избрани Колекции»Тиха Ферментация на Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тиха Ферментация на Вино

Тиха Ферментация на Вино

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно тиха ферментация на вино в Ezine.bg.
Юлиан Вергов и Йоана Буковска в тиха войнаЮлиан Вергов и Йоана Буковска в тиха война
Колегите Юлиан Вергов и Йоана Буковска водят тиха война. Оказва се, че актрисата е бясна, че Вергов получава по-висок хонорар от нея. Вергов трябваше...
Има ли тиха война между Йорданка Христова и Люси ДяковскаИма ли тиха война между Йорданка Христова и Люси Дяковска
Със сигурност „Като две капки вода“ е позитивно предаване, но един сюжет, подходящ за сапунен сериал, прозира в шоуто този сезон. Главните героини...
Дюлево виноДюлево вино
Оставете дюлите, захарта и водата да престоят 40 дни в тенджера с една пръчица (сламка) за издишване. Налейте виното в бутилки или дамаджана, запушете...
Топло виноТопло вино
Сипете виното в тенджера. Лимонът и портокалът се разрязват на едри парчета и се прибавят към него. Добавете подправките и около 100 г захар....
Ябълково виноЯбълково вино
4
След ферментацията се получава вино с 11 градуса алкохолно съдържание. След края на ферментацията виното се бутилира....
Ягодово виноЯгодово вино
Измиваме ягодите и внимателно и почистваме. Изсипваме ги на дъното на дълбока кана, покриваме ги със захарта. Оставяме за 30 минути в хладилник....
Греяно виноГреяно вино
Червеното вино се загрява със захарта, канелата, кората на лимона и лимоновия сок. Прецежда се и се сервира с резен лимон....
Шипково виноШипково вино
Измивам хубаво шипките и ги подсушавам добре. Слагам ги в плик, който завивам с кърпа. Приготвям си дървен чук и начуквам добре шипките, друг...
Вино от тинтяваВино от тинтява
Накиснете корените тинтява във виното в продължение на 15 дни. Пийте по ½ винена чаша 30 мин. преди ядене от приготвеното домашно вино....
Червено греяно виноЧервено греяно вино
1
В чайник се налива виното, прибавят се захарта, карамфилът канелата и лимоновата кора. Нагрява се силно....
Вино с конякВино с коняк
В чайник или тенджера се налива водата, сипва се захарта и се нагрява до завиране. Ври около 10 минути, като се отстранява пяната. Прибавя се жълтата...
Тиква с виноТиква с вино
Предварително се загрява фурната на 200 градуса. Тавата се постила с восъчна хартия, покрива се с приготвената вече тиква и се поръсва със зехтин....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
50
47
31
21
10
Дай твоята оценка: