Ezine.bg»Избрани Колекции»Рецепта за Домашно Червено Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
18
Домашно ризото с червено вино
Разтопяваме половината масло и в него запържваме наситнения лук, прибавяме ориза и разбъркваме.
Запържваме за кратко и посоляваме, прибавяме виното...
Боле с червено вино
Виното се излива в дълбок съд. Прибавят се ситно настърганите кори от лимон и портокалова кора, канелата, карамфила и захарта.
Сместа се разбърква...
Ягоди в червено вино
Почистете ягодите и ги нарежете наполовина. Поръсете ги със захарта и сипете виното. Добавете ванилията. Покрийте и и охладете за 1 ден в хладилник...
Марината с червено вино
Подготвеното пилешко месо се залива с приготвената марината с червено вино и престоява 24 часа, като е хубаво на всеки 6 часа да се обръща....
Дива патица с червено виноОчистената и намазана с масло патица се пече на фурна. Посолява се и се нарязва на порции.
В маслото се слага брашното и се пържи, след което...
1
Поширани круши в червено вино
В съд на котлона смесете виното, портокаловия сок и кора, меда, захарта, канелата, карамфила, зърната черен пипер, и срязаната и леко остъргана шушулка...
Резени круши с червено вино
Обелваме крушите и ги нарязваме на осминки. Изваждаме семките им.
Слагаме върху котлона в дълбок съд виното, захарта, ванилията и канелата да...
Маслен сос с червено вино
Настържете лука и го сварете във виното заедно със сол и черен пипер. Варете докато лукът омекне и течността понамалее.
Прибавете маслото в соса...
Сос Болонезе с червено вино
Може дори да използвате сос Болонезе с червено вино за направата на любимата си лазаня....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: