Ezine.bg»Избрани Колекции»Парена Туршия от Червени Чушки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Попарете в течността почистените от семето чушки, зелето и най-накрая морковите. Оставете зеленчуците в саламурата, докато изстинат....

Започнете да ги редите в буркани - чушки, нарязан магданоз, чесън, черен пипер и така до изчерпване на количествата....

Почистете чушките от семето и ги опечете, обелете и ги нарежете на парчета.
Опечете патладжаните и ги нарежете на кубчета. Счукайте чесъна....

Нарязваме чушките на дребно без да отцеждаме сока, който ще пуснат....

Нарязваме чушките на парчета, а чесъна наситняваме.
В дълбок съд смесваме продуктите, добавяме олио, оцет и сол....

След това нарязваме на кубчета изпечените и почистени чушки, добавяме ги към патладжаните и разбъркваме....

Сервираме панирани червени чушки от буркан със любим чеснов сос, може и друг сос по Ваш избор....

Запържете в олиото нарязания на филийки лук, прибавете наситнените печени чушки и брашното и пържете още малко....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: