Ezine.bg»Избрани Колекции»Пиле по Андалуски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Андалуски

Пиле по Андалуски

Разгледай всички 12 избрани предложения за пиле по андалуски в Ezine.bg.
Пиле по андалускиПиле по андалуски
Поднесете пилето по андалуски с гарнитура от задушени овкусени зеленчуци....
Омлет по АндалузкиОмлет по Андалузки
Обелете добре узрелите домати, изчистете ги от семето и ги нарежете на парчета. Запържете в силно сгорещен зехтин лука, нарязан на ситно. Прибавете...
Андалуски сосАндалуски сос
Разтваряме бульона в топла вода и смесваме с майонезата и доматеното пюре. Нарязваме на ситно чушката и я прибавяме към соса. Посоляваме и...
Андалуска салатаАндалуска салата
1
Всички зеленчуци се нарязват и поставят в голяма чиния. Скаридите се задушават в сгорещен зехтин, след което се овкусяват с малко лимонов сок и сол...
Андалузки бифтециАндалузки бифтеци
Измивате патладжаните и ги нарязвате по дължина на половинки, като част от вътрешността се издълбава....
Пиле по авиньонскиПиле по авиньонски
Нарежете пилето на порции и го запържете в сгорещено масло до зачервяване. Прибавете нарязания на филийки лук, ракията, овкусете с черен пипер на...
Пиле по тиролскиПиле по тиролски
1
По избор изпечете пилешкото месо на грил, скара или го изпържете. Поднесете пилето, полято със сметановия сос....
Пиле по ориенталскиПиле по ориенталски
Пилето се измива добре и се подсушава. Прави се смес от затопления мед, розовата вода, лимоновия сок, олиото, солта, лютия пипер и кардамона....
Пиле по каталонскиПиле по каталонски
5
Посоляваме и поръсваме с черен пипер пилето, след което запържваме в малко мазнина за няколко минути. Слагаме в голям тиган лука и пиперката да се...
Пиле по средиземноморскиПиле по средиземноморски
1
Върху месото нареждаме: ролцето от раци, парчето бекон поръсено с черен пипер, зелената чушка нарязана по дължина. Навиваме на руло....
Пиле по френскиПиле по френски
1
Сварете пилето в подсолено вода. Обезкостете го, накъсайте го на малки парченца и го напръскайте с коняк. Запържете ориза в около 1/3 от маслото...
Пиле по циганскиПиле по цигански
1
Нарязваме пилешкото месо на средноголеми парчета. Поръсваме го с нишестето и запържваме в сгорещено олио от всички страни. Когато се запържи отвсякъде...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: