Ezine.bg»Избрани Колекции»Пиле по Андалуски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Омлет по Андалузки
Обелете добре узрелите домати, изчистете ги от семето и ги нарежете на парчета. Запържете в силно сгорещен зехтин лука, нарязан на ситно.
Прибавете...
Андалуски сос
Разтваряме бульона в топла вода и смесваме с майонезата и доматеното пюре.
Нарязваме на ситно чушката и я прибавяме към соса.
Посоляваме и...
Андалуска салатаВсички зеленчуци се нарязват и поставят в голяма чиния. Скаридите се задушават в сгорещен зехтин, след което се овкусяват с малко лимонов сок и сол...
1
Андалузки бифтеци
Измивате патладжаните и ги нарязвате по дължина на половинки, като част от вътрешността се издълбава....
Пиле по авиньонски
Нарежете пилето на порции и го запържете в сгорещено масло до зачервяване. Прибавете нарязания на филийки лук, ракията, овкусете с черен пипер на...
Пиле по тиролскиПо избор изпечете пилешкото месо на грил, скара или го изпържете.
Поднесете пилето, полято със сметановия сос....
1
Пиле по ориенталски
Пилето се измива добре и се подсушава. Прави се смес от затопления мед, розовата вода, лимоновия сок, олиото, солта, лютия пипер и кардамона....
Пиле по каталонскиПосоляваме и поръсваме с черен пипер пилето, след което запържваме в малко мазнина за няколко минути. Слагаме в голям тиган лука и пиперката да се...
5
Пиле по средиземноморскиВърху месото нареждаме: ролцето от раци, парчето бекон поръсено с черен пипер, зелената чушка нарязана по дължина. Навиваме на руло....
1
Пиле по френскиСварете пилето в подсолено вода. Обезкостете го, накъсайте го на малки парченца и го напръскайте с коняк.
Запържете ориза в около 1/3 от маслото...
1
Пиле по циганскиНарязваме пилешкото месо на средноголеми парчета. Поръсваме го с нишестето и запържваме в сгорещено олио от всички страни.
Когато се запържи отвсякъде...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: