Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле Мусака

Пиле Мусака

Открий всички 12 авторски предложения за пиле мусака в Ezine.bg.
Мусака с пилеМусака с пиле
Разбийте яйцата с прясното мляко и брашното, залейте мусаката с пиле с полива, настържете кашкавал отгоре и върнете във фурната да се пече за още...
Мусака от пушено пилеМусака от пушено пиле
Мусаката се залива с вода и се пече, докато водата изври и картофите омекнат....
Лека мусака с пиле и тиквичкиЛека мусака с пиле и тиквички
Сервирайте порция от мусаката с лъжица кисело мляко. Леката мусака с пиле и тиквички е готова....
Мусака с езикМусака с език
Сервирайте мусаката с наситнен магданоз....
Мусака с патладжаниМусака с патладжани
13
Веднага след като извадите мусаката от печката наръсете с малко рендосан кашкавал и върнете за 5 минути да хване златист загар....
Мусака с чушкиМусака с чушки
3
Сложете да мусаката с чушки да се пече за около половин час. Залейте я с полива от разбитите заедно яйца, кисело мляко и нишесте....
Мусака с рибаМусака с риба
Рибата се сварява в подсолена вода и се обезкостява. Нарязват се обелените и измити картофи на колелца. Нареждат се в тава за печене ред картофи...
Мусака с патладжанМусака с патладжан
3
Запържвате лука, каймата и прибавяте подправките. Патладжаните се белят режат се на кръгчета, осоляват се и се оставят 15 минути да им изтече...
Мусака с кашкавалМусака с кашкавал
Картофите се белят, измиват и нарязват на тънко в тава. Загрява се малко олио в тенджерка и в него се слага лукът. Когато придобие светлозлатист цвят...
Мусака с празМусака с праз
Задушаваме каймата с част от мазнината, прибавяме черен и червен пипер, доматеното пюре и солта. Нарязваме праза на парчета, дълги 3 см и го задушаваме...
Мусака с броколиМусака с броколи
Заливката за мусаката пригответе с разбити яйца, кисело мляко и брашно. Печете до златиста коричка и мусаката с броколи е готова....
Мусака с морковиМусака с моркови
Разбийте с миксер яйцата, сиренето и сметната, залейте мусаката и запечете още малко....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
52
41
35
20
10
Дай твоята оценка: