Ezine.bg»Избрани Колекции»Пържена Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържена Цаца

Пържена Цаца

Разгледай всички 12 подбрани съвети за пържена цаца в Ezine.bg.
Пържена балтийска цацаПържена балтийска цаца
След като извадим нашата пържена цаца, поставяме върху кухненска хартия. Подреждаме в чиниите с подходяща салата....
Пържена цаца с бяло брашно и нишестеПържена цаца с бяло брашно и нишесте
След като я извадим, поставяме пържената цаца върху кухненска хартия. Поднасяме панираната цаца с резен лимон....
Панировка за цацаПанировка за цаца
4
Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби. Приготвяме панировката от разбитите...
Цаца на фурнаЦаца на фурна
5
Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...
Пълнени домати с цацаПълнени домати с цаца
Срежете капаче от доматите, издълбайте и леко посолете. За пълнежа, смесете нарязаните маслини, яйцата, чесън, цацата или филето, настъргания...
Маринована цаца и сафридМаринована цаца и сафрид
4
Почистената риба се слага за 24 часа в силна саламура, а след това за 4 часа в оцет. След това нареждаме в бурканчета, като между рибата слагаме...
Рибни кюфтета от цацаРибни кюфтета от цаца
Накиснете цацата в оцет за 40 минути. Яйцата се разбиват с брашното и се подправя със сол на вкус и черен пипер. Получава се смес като на тази...
Перфектно изпържена хрупкава цацаПерфектно изпържена хрупкава цаца
Ако не обичате пържена риба, може да я наредите на един слой върху лист за печене....
Осолена цаца в бурканиОсолена цаца в буркани
Измийте цацата и я почистете много боре от главите и вътрешностите. Наредете рибките в йенска тава, на дъното на която сте сипали моркса сол....
Пържена рибаПържена риба
Пържете в голямо количество гореща мазнина, докато рибата се позлати добре от всички страни. Отцедете мазнината на абсорбираща хартия....
Пържена бамяПържена бамя
При поднасяне посолете пържената бамя....
Пържена яребицаПържена яребица
Добре почистените и отлежали в марината яребици, се поръсват със сол и черен пипер. Нарязват се на две и се панират с брашно, яйце, галета и пак...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: