Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за цацаПриготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта.
Потапяме рибата в панировката и пържим в олио....
4
Цаца на фурнаПочистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке.
Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...
5
Пържена балтийска цаца
Балтийската цаца почистваме и измиваме много добре.
В съд смесваме двата вида брашно заедно със солта и червения пипер. На котлона поставяме тиган...
Пълнени домати с цаца
Срежете капаче от доматите, издълбайте и леко посолете.
За пълнежа, смесете нарязаните маслини, яйцата, чесън, цацата или филето, настъргания...
Маринована цаца и сафридПочистената риба се слага за 24 часа в силна саламура, а след това за 4 часа в оцет.
След това нареждаме в бурканчета, като между рибата слагаме...
4
Рибни кюфтета от цаца
Аз предпочетох да ги приготвя на барбекю, но са пригодени и за други термични обработки....
Перфектно изпържена хрупкава цаца
В купа смесваме брашното, солта, галетата и подправките.
Измиваме си рибата, като отстраняваме главите и вътрешностите.
Оставяме да се отцеди...
Осолена цаца в буркани
Измийте цацата и я почистете много боре от главите и вътрешностите. Наредете рибките в йенска тава, на дъното на която сте сипали моркса сол....
Бирено мезе от панирана цаца
Междувременно се приготвя и панировката.
За целта разбитото яйце се смесва с черен пипер. В отделна чиния се слага и брашното....
Бобена салата с цаца по гръцки
Половината фасул се пасира и се добавя доматеното пюре, оцетът, кетчупът, половината от нарязаните на ситно копър и магданоз. Добавя се половината...
Пържена цаца с бяло брашно и нишесте
След като сме почистели и измили добре цацата, я подсушаваме и оставаме настрана.
В съд смесваме смесваме всички продукти и разбъркваме добре....
Приготвяне на лекарства от билки
Приготвят се чрез накисване, изместване или разтваряне на екстракти....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: