Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Цаца

Приготвяне на Цаца

Открий всички 12 кулинарни идеи относно приготвяне на цаца в Ezine.bg.
Цаца на фурнаЦаца на фурна
4
Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...
Панировка за цацаПанировка за цаца
4
Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби....
Пържена балтийска цацаПържена балтийска цаца
Балтийската цаца почистваме и измиваме много добре. В съд смесваме двата вида брашно заедно със солта и червения пипер....
Осолена цаца в бурканиОсолена цаца в буркани
Осолената цаца в буркани е чудна!...
Пълнени домати с цацаПълнени домати с цаца
За пълнежа, смесете нарязаните маслини, яйцата, чесън, цацата или филето, настъргания кашкавал и останалите продукти....
Маринована цаца и сафридМаринована цаца и сафрид
4
Почистената риба се слага за 24 часа в силна саламура, а след това за 4 часа в оцет. След това нареждаме в бурканчета, като между рибата слагаме...
Рибни кюфтета от цацаРибни кюфтета от цаца
Накиснатата цаца се мели в месомелачка на най-ситната част....
Перфектно изпържена хрупкава цацаПерфектно изпържена хрупкава цаца
Подреждаме рибата и пържим до желания загар, за да получим хрупкава цаца....
Бирено мезе от панирана цацаБирено мезе от панирана цаца
Бирено мезе от панирана цаца с любимата бира....
Бобена салата с цаца по гръцкиБобена салата с цаца по гръцки
Половината фасул се пасира и се добавя доматеното пюре, оцетът, кетчупът, половината от нарязаните на ситно копър и магданоз. Добавя се половината...
Пържена цаца с бяло брашно и нишестеПържена цаца с бяло брашно и нишесте
След като я извадим, поставяме пържената цаца върху кухненска хартия. Поднасяме панираната цаца с резен лимон....
Приготвяне на лекарства от билкиПриготвяне на лекарства от билки
Приготвят се чрез накисване, изместване или разтваряне на екстракти....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: