Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

4

4

Балтийската цаца почистваме и измиваме много добре.
В съд смесваме двата вида брашно заедно със солта и червения пипер....

За пълнежа, смесете нарязаните маслини, яйцата, чесън, цацата или филето, настъргания кашкавал и останалите продукти....

4

Подреждаме рибата и пържим до желания загар, за да получим хрупкава цаца....

Половината фасул се пасира и се добавя доматеното пюре, оцетът, кетчупът, половината от нарязаните на ситно копър и магданоз. Добавя се половината...

След като я извадим, поставяме пържената цаца върху кухненска хартия.
Поднасяме панираната цаца с резен лимон....

Приготвят се чрез накисване, изместване или разтваряне на екстракти....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: