Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Пържена Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Пържена Цаца

Как се Приготвя Пържена Цаца

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно как се приготвя пържена цаца в Ezine.bg.
Пържена балтийска цацаПържена балтийска цаца
След като извадим нашата пържена цаца, поставяме върху кухненска хартия. Подреждаме в чиниите с подходяща салата....
Пържена цаца с бяло брашно и нишестеПържена цаца с бяло брашно и нишесте
След като я извадим, поставяме пържената цаца върху кухненска хартия. Поднасяме панираната цаца с резен лимон....
Панировка за цацаПанировка за цаца
4
Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби....
Цаца на фурнаЦаца на фурна
4
Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...
Осолена цаца в бурканиОсолена цаца в буркани
Осолената цаца в буркани е чудна!...
Перфектно изпържена хрупкава цацаПерфектно изпържена хрупкава цаца
Въпрос на желание, но да знаете, че по този начин се получава перфектно изпържена хрупкава цаца!...
Пълнени домати с цацаПълнени домати с цаца
За пълнежа, смесете нарязаните маслини, яйцата, чесън, цацата или филето, настъргания кашкавал и останалите продукти....
Маринована цаца и сафридМаринована цаца и сафрид
4
Почистената риба се слага за 24 часа в силна саламура, а след това за 4 часа в оцет....
Рибни кюфтета от цацаРибни кюфтета от цаца
Накиснатата цаца се мели в месомелачка на най-ситната част....
Пържена бамяПържена бамя
Долейте толкова вода, че да се образува кашица, която да може да се закрепи по бамята при овалване....
Пържена яребицаПържена яребица
Нарязват се на две и се панират с брашно, яйце, галета и пак яйце. Пържат се на умерен огън....
Пържена рибаПържена риба
Пържете в голямо количество гореща мазнина, докато рибата се позлати добре от всички страни. Отцедете мазнината на абсорбираща хартия....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: